Minden kategória
ENEN

Vállalati profil

Főoldal>Rólunk>Vállalati profil

 A Ningbo Kuangshi Renjie Automation Equipment Co., Ltd. (KSRJ Automation) az egyik vezető professzionális pneumatikus formatervező, gyártó és piacorientált értékesítési mechanizmusokat csoportosító vállalat.

    A KSRJ Automation nemzetközi és modern vállalkozássá fejlődött, több mint 5000 négyzetméteres műhellyel, nagy értékesítési hálózattal, mágnesszelep, pneumatikus henger, FRL kombináció, irányszelep, szerelvény, hangtompító, PU-cső és légpisztoly stb. gyártására specializálódott 100 féle sorozat, körülbelül 1000 különféle pneumatikus termék. Elfogadtuk az első osztályú CNC megmunkáló központot, a nagy sebességű automata esztergagépeket, a fröccsöntő gépeket, a fröccsöntő gépeket és más fejlett vizsgálógépeket.

     A KSRJ Automation felépített egy K+F kutatóközpontot, amely integrálja az összes pneumatikus alkatrész és teljes körű berendezés tervezését, kutatását és fejlesztését. Az első osztályú értékesítés előtti fogadások, közép-értékesítési tárgyalások és értékesítés utáni szolgáltatások csoportja és gazdag szakmai tapasztalata, minőség-ellenőrzési részlege, tökéletes tesztelési lehetőséggel és erős technikai erővel felszerelt. A kulcstömítéseket és a mágnesanyagot eredetileg Japánból, Taiwaiból, Németországból importálják, hogy kiváló minőségű termékeket biztosítsanak a globális ügyfelek számára, a KSRJ Automation kiterjeszti márka befolyását és gyorsan növeli az értékesítési eredményeket az egész 50 országban. A KSRJ Automation az úttörő, aki megkapta az ISO9001:2008 jóváhagyást és a CE tanúsítványt, és több mint 10 nemzeti bejegyzett szabadalmat szerzett.

 A KSRJ Automation fokozatosan a kínai pneumatikus piac vezetőjévé válik. 100%-os minőségbiztosítás, 100%-ban nyitott együttműködés, 100%-os értékesítés utáni szolgáltatás a KSRJ Automation küldetése. Hozzájáruljon a globális piac pneumatikus iparához, és gondoskodjon arról, hogy a világ automatizálása teljesen automatikus legyen az a cél, amelyet örökké követünk.Forró kategóriák